Kristian Anttila - Smutser

Ooooch inte blev de mycket ledigt denna vecka, tillbaka på Slagsta imorgon och resten av veckan. Kaaatsching!
Tandläkarn idag var ett helvete.... så roligt när de ska kolla tandköttet med en sån där ond sak... trycka och köra långt ner så hela munnen värker och tårarna sprutar ofrivilligt, och trycka ännu mer ner.. har ont ännu. AJ :S
Var hos frisören idag och fick hem magisk olja till håret, håret var som tuggummi innan men så fort jag tog de blev de världens skillnad. Nu ska vi bara se hur håret beter sig utav de. Håller tummarna, känner redan sjukt stor skillnad :D Suuuper Linda!!
Imorrn är de som sagt jobb, sen hem till Nilsen för att till 18 ta oss till stan och kolla bio med förhoppningvis Fia och några fler! Blir "En gång i Phuket"!
Ska försöka hinna med lite ärenden imorgon också, som kan löna sig för plånboken, HOPPAS!
Snaaaart sängen också, inte ett dugg trött då jag tog sovmorgon och sov till 10.... blir roligt att ställa klockan på 04.30....
PUSSSSSSSS!

Jag kastar tärning med djävulen

Inget jobb inbokat ännu denna vecka... tandläkarn imorgon sen förbi frisören en stund, Linda ska hjälpa mig med mitt IDIOThår som inte gör som jag vill... !!
På tisdag är jag bokad av Fia, då blir de rajtantajtan..! Nej men ett biobesök kanske iaf ;) får se om vi lyckas locka in några andra offer den kvällen.. hähä!
Lönedag imorgon och jag längtar redan till nästa månad... blajh!
Du kan få det att funka, det beror på hur du ser de..

Fool in Love

Idag har jag tagit helg, ledig imorgon!! Så ner på stan för lite ärenden.... för jäkla tråkigt dock att lönen trillar in på måndag..!
Lördag ska jag nog vara med några bruds, hitta på något kul.. eller kanske kolla film med min babe. Eller så kanske jag får med min fina Emma till de andra. Återstår att se!
solen gör mig glad.

Sunshineeeeee

Soooolen! Gee mig ;)
Stort leende på läpparna just nu, bra musik i lurarna och nerkrypen i sängen!

Vårpirr

Kan inte säga att det snart känns som vår... Men konstigt nog så känner jag att vårpirret är på väg. Vågar inte riktigt släppa fram det ännu. Ser fram emot våren och framförallt sommaren.

Rast på jobbet nu, lite kaffe, face, och musik. Min dagliga låt som jag inte hann lyssna på imorse har jag kört flitigt under rasterna. Som kompensation för att jag missa på väg till jobbet. Den är ett måste på morgonen... Annars blir dagen inge bra. Maxa musik så man vaknar!
Nause - Made of


Fick höra idag också av en liten tjej på skolan att hon älskade mitt hår, sen när vi passerade henne så ropa hon till sina kompisar - Titta på hon tjejen i rött hår, hon är FETT snygg! Haha ja va säger man, tackdu ;)

Söndagskalas

Nyligen kommit hem från Borsökna och kalas för farfar. Blev nyfriserad av kusin Emmas dotter Elin. Flätor i hela håret.... livsfarligt när man är lite trött. Men oootroligt skönt! :)
Nu ligger jag i sängen, kollar Prison Break, har satt på mig mjukisarna och har datan i knät. Nu är de bara sällskapet som saknas :(
image descriptionKalasfin.


Usch, tror jag har förkylning på G.

Live Tonight!


You can work, you can fight, you can crawl
Just to find you've got nothing at all
Don't let go, don't give up on yourself
You should know, you're like nobody else

Live tonight!
Finns de något annat!?

Alla hjärtans dag!

Jaha då var de dags igen för den romantiska dagen på året, och inte har de blivit mycket mer romantik för de. Får önska alla lyckliga själar en riktigt bra alla hjärtans dag! :)
Själv har de inte blivit något extra än en helt vanlig dag, bara att köra! Vad annars ;)
Får tänka på att igår så skicka jag efter en ny tele, förstår inte vad jag gör med mina men allt jag tar i går sönder... Sååå snart är jag ägare till en vit Iphone 4s... hade lovat mig själv att inte ha en som ALLA andra har. Men kvalité ska de ju vara på den har jag hört, så får hålla tummarna att jag inte har sönder denna på en gång iaf ;)
Min alla hjärtans dag "present" till mig själv, de förtjänar jag! Såådeså!

Walking On A Dream

Helgen har varit lugn, tacomys med familj och storebror i fredags. Film och en bra avslutning på veckan.

I lördags var "Judith" här en sväng på dagen, lite kaffe och minnen. <3
Senare hann jag med en sväng hem till henne och träffa brudsen, sjukt efterlängtan och kul. Efter blev de hem för mys!!
Pratade om att försöka träffas nästa fredag och göra något ihop alla, längtar! Var så otroligt längesen nu.. Så helgen har varit bra, riktigt bra!
Testanytt.SuperEgo.Våga.Chansa.

Alone in a crowd.

De är tomt utan allt de som vi alla hade. Jag saknar oss... vi var ju så täta. Nu finns de ingenting kvar. Denna gång kanske föralltid. Tror de är dags att öppna hjärtat, tar ner muren och ta de slag som kommer...
Förra våren då de var vi.. vilken glädje, vilken kärlek. Ni gjorde mig lycklig... nu finns ni inte där vid min sida.

Härja!

Mycket härj idag på jobbet, åsikter, utbrott, hyss, skratt. En vanlig dag på skolan nästan.. Jobbar på slagsta skola för tillfället... då stackars Riitva ramlat och skadat sig. Får hon ingen sjukskrivning av läkaren är hon tillbaka på tisdag, så några dagar har jag kvar där garanterat iaf.
Fick tag på Fia på sin lediga dag efter jag slutat jobbet idag.. hon satt och spela tv-spel!!?? Haha. Hon bööörnade hit och tog mig till Tuna P för lite shopping. Fick presentkort i födelsedagspresent så tänkte passa på. Fick bli ett par nya byxor på Gina Tricot.

Köpte mig ett par i en storlek mindre än jag på senaste tiden haft, supernöjd!!! Alltid bra att ha ett extra par byxor ;)

Jag har tagit ett litet steg nu, kikat fram och kollat möjligheten. Nu ska jag bara ta klivet..

Bara minnen att gå på

Avicii, hur bra är inte han!? Känner mig sjukt avundsjuk just på brorsan som snart ska gå på han....!!! Vilken dröm!!

Träningen går framåt fortfarande, så sjukt kul! Med lite nya träningskläder och skor blir ju allt ännu roligare. Tänkte snart börja lägga upp lite resultat. Som för mig motiverar mig bara mer!
Jag ser ju säkert små förändringar som ingen annan ser, men så snart de blir mer synbart så kommer de bilder ;)
Gymmet idag, kortpass men hann köra igenom hela kroppen. Snart dags för ett litet zumba pass.. imorgon likaså!
TAGGAD, mhm you bet ya!
Känn hur de bränns i kroppen, hur du svettas. Lovely!

Succé

Veckan blev otroligt lyckad i de stora hela, i måndags var vi ju hemma hos Jennie, basta och bubbla lite.. körde ansiktsmasker och allt de där. Var lite "för"firande inför födelsedagen. Resten av veckan har bara seglat förbi och väntan inför helgen har inte varit allt för lång..
Hur mysigt som helst!!! Jag här i min nya bikini och ansiktsmask, läckert!
Helgen har varit kanon, haft kalas med släkt i fredags. Fått mycket fina saker :) Lördagen var också super, trevligt folk, härlig stämning. Allt var bättre än väntat :) De känns idag kan jag säga...
Nu har jag krypt ner i min stora och nya säng, nyduschad och i renbäddade lakan.. tänt lite ljus och har de underbart skönt! Tänkte hyra en film på nätet och avsluta denna vecka på bästa sätt!

True colors

Jobbat över utan förberedelse på en sömn på 3 tim, håret som skulle bli fint till helgen blev istället tvärtom-troll! Planerna för dagen höll inte, hinner inte med de jag ska... idag ska de storstädas och handlas. Imorgon blir de jobb, nu förberedd men ändå längre än va de var tänkt från början så planeringen inför imorgon är ändrade om man ens ska hinna med allt..
Igår var allt toppen, hade lite "spa/fix"kväll här igår, naglar, hår osv var klart. Allt skulle bara rulla på och såg fram emot avslutet på veckan.. men icke nu längre.. stress!
Nu vill jag bara ha imorgonkväll... ett glas vitt, god mat, familj och släkt som sällskap. Inväntande lördag!
Ja dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner.
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv,
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Men det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna,
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan,
och jag går i dagar i tröjan du hatar! (ah ah ahh)

Okej, äntligen slipper jag allt ditt tjat
och pastan du laga var katastrof
så ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar).

RSS 2.0