lustigt intryck

Jag måste fundera på hur människor uppfattar mig, iallafall personer i min egen ålder... Har nämnligen fått höra att folk tror att jag är en bitch.. Vilket jag absolut inte vill att folk ska tro. Visst kan jag vara kort ibland, men det är oftast omedvetet och isånnafall mot de människor jag inte känner. Jag har inga problem att släppa in nytt folk heller så. Har inte alls några problem med äldre, de ser mig som jag är. Hmm ja det här blir en funderare...


Förra veckan var skapligt bra, vissa dagar var riktigt sköna och vissa inte. En obehaglig känsla kryper på oftast sent på kvällarna. Jag kan känna mig ensam ibland även fast jag är nöjd över att vara själv. Självklart skulle det vara mysigt att ha någon, men då ska den vara speciell. Tänker vänta tills jag finner denna människa.

Helgen var ganska lugn, firade Amanda i fredags men höll mig till en eller två drinkar. I lördags var jag hemma hos Emma med henne och Westman. Vi bakade lussekatter eller "lusseråttor" som Anna säger. Senare kom Jennie lagom till kaffet och stumpan var snäll och skjutsade hem mig också!
Idag fick jag träffa Issas lilla tös Ebba också, vi fikade och shoppade. Jag passade på att skämma bort Issa med lite presenter, tyckte Ebba hade allt hon behövde och man får absolut inte glömma bort Ebbas mamma! ;)

Imorgon blir det träning, får se om de blir den sista för iår. Sen är det sista matchen på söndag också. Får se hur man mår då....
Ska nämligen på kryssning på fredag med 8 underbara tjejer. Det blir jag Emma, Tine, Sofia, Linda, Pargelius, Amanda och Madeleine som åker. Det ser jag verkligen fram emot. Om vi inte är allt för bakis på lördagen så ska vi stanna kvar i storstaden och parta lite. Det var längesen nu och det är skönt att komma bort från lilla Eskilstuna.

Imorgon blir det lunch på stan med Fia och Sofie. Sen fyller pappa år också ska väl uppvakta honom lite imorgonkväll med familjen :)
På onsdag blir det heldagsshoppping med Tine, ska bli kul. Ska försöka hitta något snyggt till kryssningen.
På torsdag blir det hem till Nilsen för att avsluta planeringen för nyår, vilket kommer bli en kanonfest! Vi har varit lite vuxna och planerat extra mycket för iår, så vuxenpoäng till oss!

Min vecka ser alltså intressant ut, de gillar vi!

När drömmer lever kvar, när drömmen fortfarande kan bli verklighet'

lågan som ibland kan verka släckt


Ibland så räcker orden inte till. Jag vill, jag funderar och jag tänker. Kanske alldeles för mycket ibland. Jag blir tokig, ska det vara så svårt!? Just nu vill jag bara krypa under täcket och stanna där föralltid... Bort med denna obehagliga och jobbiga känsla.

Shimmer and Shine



På med de höga klackarna, glittret, glanset, höj glaset,
skaka rumpan och bjud på något riktigt extra!
Få alla att hänga på och hjälp dem hitta den rätta känslan!

Mikrofonkåt

Jag har märkt att jag knappt får några kommentarer men ändå ganska många som läser..? Vad är detta- KOMMENTERA MERA! Är nog därför man tröttnar efter ett tag, no feedback ;) Så kom igen nu!


På med stjärnglansen så kör vi!

i'm on the right track

Match ikväll, nu kör vi igen!

starkare än stål är min själ nu utan dig

Har en del festligheter framför mig som jag längtar sjukt mycket efter. En del jobb står på schemat också! Livet rullar på som vanligt.


Jag drömde en konstig dröm inatt, jag var nästan tillbaka i det förflutna då jag var lycklig. Det som förvånade mig mest var att jag vantrivdes sjukt mycket, det gjorde mig obekväm. Everything is ment to be.



Jag känner att det är nu eller aldrig, chansen är här och jag kommer ta den! Motivationen för att ändra mitt liv finns!









tunt som papper var min själ när jag blev bara jag igen

Jag måste bli bättre på att uttrycka mig lättare, ibland när jag skriver så kan jag vara så tankspridd och vad jag menar kan vara svårt att förklara. Kan inte vara lätt att hänga med i svängarna på min blogg. GOSH!

Kaffe kaffe kaffe har de blivit idag med Amanda och Embla :) 2 kannor fick vi i oss, hyper nu! Sova? Knappast!


Mitt humör lever sitt eget liv just nu, ena stunden känner jag mig oövervinnerlig, i andra är jag super förbannad och bitter på hur livet ser ut, i tredje är jag ledsen... ledsen över hur ensam jag ibland känner mig, i fjärde så känner jag mig stark och lycklig.. jag ser inga hinder för att jag ska klara mig! För de mesta är jag nöjd så får klara mig på det!

Känner mig en aning mer motiverad till mycket för stunden.. hoppas det håller sig. Jag uppdaterar bloggen som aldrig förr och orden bara rinner ur mig.... även om det inte är mycket vettigt så har jag funnit glädjen att skriva igen.

 Kärleken förändras aldrig!


Ibland måste man stanna upp och inse att ens problem är otroligt små i den stora vida världen.

Duck Sauce - Barbra Streisand ♪♫♪♫


Like A G6

Det som är det sjukt roliga.. är att du inte har en aning! Hahaha.





Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

Not Afraid

"Det handlar inte om att vara okapabel, det handlar om att vilja."


Vaknade imorse och såg att min nya föredetta vita och hela tröja icke var det längre... Röda fläckar och ett litet hål. Mina strumpbyxor var sönder och hade utsmetat smink i hela ansiktet. Är det resultatet på en lyckad kväll!? Absolut! ;)
Det var kul med en brakkväll såhär efter en lugn helg förra veckan. Nästa helg drar jag till Sundsvall, så blir lagom lugnt då med! Den 3:e blir det förhoppningsvis kryssning, då hinner man vila upp sig tills dess.

Grattis älskade pappa på farsdag idag också <3







Flippa ut eller drick vatten



Sinnes kväll igår... blev en aning för många. Men kul var det! Denna låt är sjuuuk efter några glas. Mina tjejer <3

dilemma

Jag är sugen på att klippa min lugg igen... den är lite mittemellan nu och skittråkig! Fick ett nej direkt när jag tog fram förslaget.. Men jag vill ju, fast tänk om jag ångrar mig!? Ska jag spara eller ta tag i saxen?
KOMMENTERA!


LUGG VS SPARA


Freefall

Jag lever i din fantasi för att där är jag perfekt.
En vacker dag kanske denna fantasi blir verklighet,
då ska det bli spännande att se vad som sker.
Jag lever i din fantasi och hoppas att jag är
densamma i din verklighet.




Du är vacker som en rosenKNOPP! Nämän! Elleeeer!?



Jeckyll & Hyde - Freefall (Radio Mix)

Ladda

Nu bär det snart av på match och är laddad till tusen, den här SKA vi ta! Idag släpper det och bollar rullar in!



Kör i bortastället idag!

Det slutar aldrig billigt...

Idag träffade jag Amanda en stund.. och det blev Tuna en sväng. Vilket inte slutade billigt iaf, som vanligt ;) Blir sjukt shoppningsugen i hennes sällskap. Inte bra! Var hos Anna N och tog en kaffe också.


 Några av dagens impulsköp..



Ibland får man vrida och vända, snurra och lyfta för att få det att funka...
..resultatet kan bli slående.

Blandat är bäst

Ibland är jag också sådär tjejig som alla andra.. då drar jag på lite musik och rockar skiter ur Céline Dion!



Logiskt

Ready or not, here i come.

Jag kommer aldrig glömma

Bara för att det kanske inte passar för dig så passa det perfekt för någon annan, inga sura miner. Jag kommer aldrig glömma vem jag är, jag kommer inte anpassa mig för att någon ska gilla mig heller. Jag är den jag är, och nöjd med det :D


Ytan kan ibland spela dig ett spratt, första intrycket är avgörande! Vilket ofta är synd.

Skönhet är det som lyser igenom från insidan.

Frustration

Vi har pratat, diskuterat och kommit fram till samma sak. Varför kan vi inte bara vara ärliga och inse att det aldrig någonsin kommer inträffa. Det kanske är dags att sluta spela och lägga allt åt sidan.!? Ska man fortsätta och värdesätta det vi faktiskt har, ingen känner mig på exakt samma sätt. Det finns dem som känner mig bättre men inte på det sättet du känner mig... Är de jag som är feg och inte vågar släppa taget på dig när jag egentligen skulle...? Ska jag släppa en människa som gör mig glad för att det möjligtvis kan bli känslor inblandade.. Vi har varit där förut, lögner och svek är något jag vill undvika.. Är det dags att släppa taget!? Jag har inte de känslor för dig som du kanske tror... jag vet bara inte om jag orkar ta den diskussionen igen. Och varför är det alltid jag som ska falla?..


Just nu vill jag bara skita i allt, dra ut, ha kul och bara släppa loss... men ändå är det nått som stoppar mig. Jag har lovat..




Ge mig en anledning att våga.

Bebis

 Bilderna tagna och redigerade av mig :)

Var hemma hos Issa idag med Emma och tog en fika efter jobbet. Blev sugna på att fota lite så kameran åkte fram. Visst är hon fin min Isabella! Bara några dagar kvar då hon ska ha nu den 7:e november, längtar! ;)

Faaaantastiskt

 Haha vad händer med oss Sassa!? ;O ♥

Hallelujah

Ibland räcker kärleken inte till...



Du ska inte vara så säker på att du känner en människa. Jag menar inte att den ska vända dig ryggen, mer att det kan finnas mer av den personen än du vet. Ibland vill man nog inte veta, men oftast så skulle det kanske vara nyttigt. Jag tror inte man kan veta om man bara sett ytan, du kan säkert anta. Du kan aldrig vara säker.

Sträva efter att alltid vara den bästa av just dig, men bara för dem du vill ska veta just vem du är.

Akta ryggen men var inte rädd för att våga chansa!

Jag måste våga chansa, jag gjorde det en gång.. Du, du fick mig att tvivla, men inte längre. Jag har många i min närhet som ger mig mycket och några som ger mig mindre. Det duger bra för mig.

Jag är lycklig, men kanske inte så lycklig som jag skulle eller kan vara. Jag är på god väg, och jag vet vilken väg jag ska börja på.


Jag önskar kärleken räckte längre...

The love you seek and more

I’ve been watching you
You’ve been hurting too
You give all your love
nothing left to show.
I have been there too
Alone in my despair
Watching life go by,
No one whom to share
Boy you got it bad
But I got something good
I will treat you good in every way yeah
You will never feel alone
My touch is such a rush
It over-flows.. 

I will give to you the love you seek and more
So what are you waiting for
I will give to you
The love you seek and more 

I’ll get to you the love you seek and more
Your what I’m waiting for
I will give to you
The love you seek and more
(your all I really need)
I will get to you the love you seek and more
So what are you waiting for
I’ll get to you the love you seek and more 

Baby here we are standing face to face
Just the two of us locked in your embrace
Now I got it bad but you got something good
Won’t you treat me good in every way, yeah
Are you ready
I can feel your passion and your love
It oh oh ohhhoverflows 

I’ll get to you the love you seek and more
So what are you waiting for
I’ll get to you the love you seek and more 

I got the love you seek
I got the love you seek
I got the love you seek
I got the lovee 

I’ll get to you the love you seek and more
So what are you waiting for
I’ll get to you the love you seek and more
(the love you seek, baby, its in me)
I´ll get to you the love you seek and more
(your all i'm waiting for baby)
I’ll get to you the love you seek and more


Allt blir vad man gör det till

Pics- fredags.
Pics- lördag.

Haft en superbra helg, festade båda dagarna som jag dock kanske inte skulle ha gjort. Plus att det blev sena efterfester. Är väldigt sliten just nu, kämpar något otroligt för att hålla mina ögon öppna. Pumpar musik för att inte dåsa bort, att lägga sig ner är inte en möjlighet. zzZzZz..

Snart ploppar Issas knott ut också, längtar! Hoppas vi hinner ta en fika innan det sätter igång.


RSS 2.0