31 Januari

Idag fyller vi år!!!!!! :D 
Jag 24år!



Emma 24 & Jennie 23år!



The Girl With The Dragon Tattoo

I fredags kikade jag över till Davids 25-års fest en sväng. Var ett tag sen man träffade de flesta där, var kul :) Blev en tidig buss hem, sen vart de filmmys med mamma som var själv hemma!
I lördags runt lunch åkte jag, Jennie, Fia och Sassa till Heron City för lite käk, bio osv! Kollade på filmen med samma namn som inläggets rubrik. De var intressant att se hur deras tolkning av boken var.. Mycket som inte var med i den svenska versionen var med i denna och tvärtom.
Glada tjejer innan bio!
Vi kom hem skapligt på kvällen, så jag Jennie och Fia bestämde oss för att ta en snabbt öl/cider ute. Satt drygt en timma innan vi tröttna och gick hem. Ockuperade Jennie säng som vanligt ;)
Tog en bild hos Jennie också innan vi drog till sthlm, nu går de bra med träningen men har fortfarande runt 8 kg kvar innan jag är nöjd!

Marry The Night

Såg henne på Ellen idag, då hon förklarade vad låter egentligen betyder. Omfamna sina dåliga perioder i livet... man ska inte skämmas! "Gifta sig", försonas med det mörka- som natten. Man får lära sig utav dom, och utan dom skulle man ju egentligen inte vara den man är idag. Allt gör ju dig till dig! Jag älskar den här låten bara ännu mer nu!

Lady Gaga - Marry The Night




Så taggande är den också, bra på gymmet!



Och på tisdag fyller vi också, Emma och jag 24.. :O och lilla Jennie blir ju bara 23 ;)

Hell Yeah!!
Emma, Jennie och jag!

Favorit

Den här låten vill jag bli begravd till... den betyder så mycket för mig. Skrattat och gråtit till den. Haft lyckorus och varit helt förtvivlad. Den är alltid lika bra!

.

Helgen har vart lugn och skön. Nästa vecka kommer bestå av träning och en massa annat. Nästa helg blir de över och gratta David en sväng sen ska vi hinna med sthlm också, nice!

Inte vilse, valde bara en liten genväg.

Träningen går kanon, började hårdköra i tisdags och har vart på gymmet varje dag sen dess. Det är ju en bra början iaf, motivationen är på topp! I helgen blir de vila, nästa vecka ökar vi yttligare. Man vill ju inte börja för högt så man tröttnar.. otroligt stolt över oss!!! <3
Nu är det bara att KÖTTA!!!


Den 4:e feb blir de födelsedagsfest för mig, Emma och Jennie som vanligt. Ser fram emot de, kommer bli bra! Outfiten som såklart är ganska viktig för de flesta tjejer är snart klar för min del.. det var ju de där med toppen som jag inte får ihop.. hmm.
Har ju tid på mig som tur är ;)

Mina nya värstingar som jag tänkte ha på festen, 14 cm extra är ju aldrig fel ;)


Det är tomt utan dig i min vardag..

Paradise

Nej nu har allt mycket handlat om tankar, minnen, känslor och sånt tjaffs. Blir ju ganska långtradigt...
Ska försöka skriva mer om vad som händer i min lilla värld!


Igår vart de gym men Emsan, gick bra och vi körde på. Det känns i kroppen idag... Vi pratade om att åka in igen senare på kvällen för att köra ett pass som vi inte kört på länge. Meeen när vi kommit hem och landat insåg att vi att vi inte skulle hinna tyvärr.
Idag blir det mer träning, ska iväg efter lunch först för att träffa min nageltjej och bli lite fin, sen direkt på träning! Trotsa träningsvärken!
Efter en härlig stund på gymmet ska jag träffa en annan nytränad tjej- Jennie, som ska dricka lite kaffe med mig och snacka lite trams som vi tjejer gör bäst!

Nice day!

Träna

Imorgon blir de som "the old days" på gymmet med Emma. Har försökt få iväg mamma men har tyvärr ej lyckats så bra. Har då fått blivit löpning ute, vilket inte fungerar så bra länge då de är så haaalt! Ser fram emot att bli suuuperslut imorgon, de brukar vi vara duktiga på. Peppa varandra! ;)




(Bilder från när jag skulle ut och löpa för några veckor sen)


Krigare

"Efter regn kommer solsken, och denna gång tror jag bara det var lokalt!"




Jag skulle ljuga om jag sa att de inte kändes och att de inte betydde något, men jag skulle också ljuga om jag sa att jag inte klarar mig utan. Den här vägen är alltför bekant för mig för att jag ska bli avskräckt. Here i go again!


Närmare ytan

För varje gång jag sjunker så är jag närmare ytan, jag hamnar inte på botten. Överlevnads instikten har tagit över! Man lär sig att sträcka ut för att inte sjunka så långt...

Ett missöde kan vara som en stor läxbok, och man lär sig läsa mellan raderna!



Glöm inte att allt är bara tillfälligt.


Övertygelse

Om jag inte själv tycker jag är värd det och tror på mig själv... hur och varför ska jag få dig att tycka det då!?
Jag kan ju inte begära de av dig om jag inte klarar de själv!



Somewhere with you

Åååh vad jag hatar att ge, ge och återigen ge...


Gamla mönster

Långhelgen var skön! Fredagen vinade vi lite hos Fia sen utgång, blev väldigt onyktert men en lyckad kväll.
Lördag var jag på kalas sen fick de bli en sväng över till Issa med Jennie där de var förkök. Blev lugnt för min och Jennies del, hem och kolla film sen lägga sig mitt i natten som vanligt. Har ockuperat Jennies säng hela helgen, lovely! Precis vad jag behövde! <3
De är synd att så mycket tillit kan försvinna på en gång. Du påverkar mig mer än vad du tror, och de som hände har gjort mig arg.. de har gått ut på fel människor tyvärr. Du har mycket att bevisa nu.


That's pretty much it.

Wild One

Ojojoj nu har de varit förskräckligt dåligt med uppdateringar, skärpning nu inför de nya året! Å inte har jag lagt upp några bilder från resan med Sassa..!? Det får jag styra upp nu, likaså lite bilder från jul och nyår!


Ja vilken resa, de är synd att allt inte går att fånga på bild! God mat, limmo, VIP bord, dans till gryningen, solbränna, chips, och mycket mer!

Julen 2011



Nyår 2011-2012



RSS 2.0