Hetta utan dess like

Idag har jag vart på stan med Sassa en sväng(bilder kommer imorgon), fick bli en god lunch på Waynes och lite shoppning, sötnos! Hann tillomed träffa Emma en sväng innan hon drog till jobbet innan lunch! På eftermiddagen, några liter svett senare så var Sassa tvungen att cykla till jobbet och jag gick och tog en fika med Judith! Spännande fotboll på Tunavallen var de som senare uppehöll en del av min eftermiddag/kväll.. kvällen stod väl J för de mesta av! :) Nu är de mitt i natten och jag måste gå och sova, är ju en dag imorgon också! Såklart så vill man ju inte ligga hemma och sova bort hela lediga veckan, så de blir över till Nilsen för lite poolhäng, kungligt! :D




Denna klädsen får jag icke rekommendera om du planerar att gå en bit till bussen, sitta i en buss utan AC i 20 min... för att senare gå på stan en hel för-eftermiddag... och åter igen flyta bort i en otroligt het buss hemåt. Blåsorna på de svullna fötterna var outbärliga, så skolös och med ömmande fötter fick man traska hemåt. Såååå, planera bättre än jag! ;)


drömmarnas stad, det är du

Hotell bokat och klart i huvudstaden till helgen! Tar en miniweekend med god mat, shopping, fest och gott sällskap!


FiaSassaoch jag blir det som åker! Ett gäng färgglada pinglor ;)



Imorgon ska jag ner på stan och köpa lite nödvändigt skit med Sassa, sen blir det fotboll och senare en sväng över till J! Tror på en kanondag :)

Förra veckan vart det lite snabb-shopping, köpte ett par nya skor och en ny klocka på rean som jag är riktigt nöjd med! Naturligtvis lite mer smått och gott också! :)




Semester

Nu har jag ledigt denna vecka, som de ser ut nu så blir de mycket sol och umgänge! Kanske en och annan pool! ;)




EFTERLYSER en mäktig solbränna, vill ha hos mig snarast!



Lovekiller

Helgalen kväll förra helgen, denna helg-midsommarhelgen fick de bli lugnt... allt pga draget som blev helgen innan :P Man lever ju nätt och jämt efter en sådan helg!

Tänkte lägga upp lite bilder från förfesten, vilket var en succé! Skitrolig kväll! :D



.... och SEN spåra det!




I veckan är jag ledig, ska bli riktigt jävla skönt! Blir till sthlm senare i veckan för övernattning och shopping! Sen ska jag hinna med att träffa J också :P


"Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida - är den tillräckligt bra så lyser den igenom" - en vacker tjej vid namn Anna Westman upplyste mig om detta citat nu i veckan

Bruna ben i ett par avklippta jeans




Äntligen helg, vad som händer har jag ingen aning om... det visar sig!

Vad har nu hänt med vädret!? Mina vita ben vill ha färg nu, jag lyckades iallafall få bort det där glasvita på huden innan detta deprimerade vädret slog till.

Ooooch så in på annat - förmodligen så kan och får jag ledigt hela vecka 26, hoppas på sol så denna bränna kan uppstå! Drar förhoppningsvis till Göteborg med några goa brudar i slutet på den veckan, kungligt!

 Ser fram emot de varma sommarkvällarna, umgänget, musiken och dansen!
Ett gäng livsnjutare i solen på en gräsmatta, fulla av glädje av solens varma och brännande strålar! Bruna ben i ett par avklippta jeans, ett pösigt linne, solbrillorna på och doften av blommor- sommar och grillat!










Vinden av lycka

Äntligen hittade jag min parfym på nätet, har gått i butiker och letat men den har utgått. Jag trodde de hade slutat tillverkat den.... men lyckligvis så fanns den att köpa genom nätet! Så nyss så passade jag på och klickade hem 2 st flaskor av denna ljuvliga doft! Min doft!


 Naomi Campbell Cat Deluxe At Night

Sjung om studentens lyckliga dar'

Jonthans student 11 juni 2011!



Den lyckliga studenten!!!!

Bröderna Ohlsson!

Pappa Ohlsson!
lillebror..


Med mitt högra

Jaha då har man fått en illa sittande vagel i vänstra öga.. trodde de skulle gå över någon dag som de brukar men icke... denna gång eskalerade det något otroligt. Kan knappt se och det rinner, inge trevligt alls. Enligt sjukvårdrådgivningen ska jag ha en salva och köra ögonbad några ggr om dagen, hoppas de hjälper annars blir de ögonavd. på sjukhuset...


Friska höger öga....                                             ... inte så friska vänster öga!




Vid sådana här tillfällen är de bäst att hålla sig undan, i bakgrunden!

Save The World Tonight

Tog en impulspartykväll med Emma i lördags, vilket var riktigt kul! Drog ner på stan och kollade läget, älskar att det är så varmt numera så man kan hålla till ute, de förstärker partykänslan! Tack underbara du, ingen gör de som oss.. <3





Tröga jag som tar med mig ett urladdad kamera och ingen laddare, så detta är i stort sett de ända bilderna från kvällen..!




Blundar och känner denna låten rakt in i partysjälen, ljuvligt!

Många timmar och en bro senare..

Danmarkshelgen i bilder, vilket blev otroligt få!

Första rasten..

Öresundsbron..

Lite dans..

Snabbpromenad, tur att de "inte" blåste.....

Mhmm!

Lördagsmiddag..


RSS 2.0