invincible

Sista dagen på jobbet idag, iallafall på de stället jag varit nu i två månader. På måndag blir de jobb på ett annat ställe och för en annan som ska ha semester! De var lite blandade känslor idag när jag gick därifrån, skönt att de hårda slitet är över men samtidigt tråkigt eftersom jag trivdes bra. De positiva är ju att jag är tillbaka där redan vecka 27, så att så pass länge slipper de inte mig.

Min sötis på jobbet!

Efter jobbet vart det en snabbis hos Issa och Ebba, myste lite och drack kaffe, snacka lite skit. Så trevligt att man hann med det idag också!

Jag och Issa för några år sedan! <3



Finaste Ebba!



Ebba och jag idag :)




Nu är de packning som gäller, Danmark imorgon!

I brist på inspiration så fick de bli silver och svart till helgen, känner att de passar till de mesta :)

Mysdress.

Denna vecka har varit tuff, inte för att vi har haft mer att göra.. utan för att nu börjar de kännas hur sliten man är. En vecka kvar av det nu.. skönt! Sen kanske man får vara "ledig" i någon dag.. vilket jag tvivlar på men.

Trotsutslitensåfinnsdeenergitillettleende!

Imorse vaknade jag med svullna halsmandlar, igen. Inte kul att vara hängig en helg, inte för att jag planerat att ut och slira.. men tråkigt att inte orka vara ute nu i det fina vädret! Då får man ägna sig åt andra saker..


Ibland är de kul att lägga tid på detaljer, ikväll blir de nog en ny färg!


Nästa helg drar jag till Danmark för danstävling med mamsen, längesen man var och kollade så ska bli skoj! Ska passa på att shoppa lite då också, perfekt att man får lönen på fredag!


Parkhäng var de sagt idag ja.. men de får bli soffan, jag och min mysdress istället!


Man får inte glömma bort att ibland måste man göra saker för sig själv, tänka på vad som gör en glad och inte försöka tillfredställa alla andra. För det ska man inte göra dumma saker som förstörd dig till slut. Självrespekt och självdistans!



Kvällssol!

Ibland kan man ha olika ansikten.... haha, är så roligt när man ibland hittar en massa knasiga och härliga bilder!



Denna!? haha..





Vissa stunder är de skönt att gå tillbaka till de gamla för en liten stund.



Jaa de måste vara skittråkigt att läsa min blogg för tillfället... men jag vet inte vad jag ska skriva just nu!

Fånga dagen.. som sagt!

Old pic..
Förändring kan vara både bra och dåligt!

What about my dreams?

Dagarna bara går, gör samma sak varje dag.. Trots denna tråkiga rutin så känner jag ändå en härlig förväntan på vad sommarn har att erbjuda. Jobbar tyvärr i stort sett hela sommarn men vecka 26 så drar jag Jennie, Emma och Sofia på PEACE AND LOVE! Det ska bli sjukt kul, sen tror jag denna kommer överträffa många tidigare år.



huvudetärfulltavtankar..

RSS 2.0