Knoppen tar dig till toppen

Får så oerhört bra respons för mitt röda hår.. och jag älskar det! Jag är supernöjd och trivs sjukt bra i det, tur då att folk tycker man passar också :)

Har haft en del olika frisyrer och färger i håret de senaste åren... vissa vill man ju kräkas på :P
0708
0910

2011
Jag är nöjd! ;)

Ett oväntat behov

Sjuk sjuk sjuk... så himla jobbigt och så jäkla olämpligt just nu. Jag hinner och orkar inte vara sjuk just nu, jag vill inte!


Feber, tokförskyld och hostar... bläh!

Till The World Ends

Inga förväntningar, inga planer- det var bara att köra! Det blev en sjukt bra kväll med Ems ilördags! <3







Rockeeter

Explodera- hantera- bearbeta!

Följer hur de vita molnen ändrar form på sin väg över den klara fina blå himlen

Usch nu är de tungt alltså.. nu är de att lösa tankarna först och främst!


Förlorad

Ja på sistone så säger de att jag inte är samma glada Ida som jag brukar vara.. och de stämmer nog. Allt har ju sin anledning, dock inte meningen att de ska komma ut fel.


Svart kaffe

Sitter på jobbet och har lite rast för tillfället, måste samla mig då jag har en hel del kvar denna dag. Det är alltid "roligt" att det är som mest i början av veckan och ännu roligare att några är sjuka så att man får fylla upp deras jobb! Såklart mer timmar och pengar till mig men förstås tungt när man inte räknat med de när man gick upp på morgonen..
Så nu blir det några koppar kaffe innan jag tar nya tag och fortsätter, länge leve koffein!

Fick nyss reda på att jag är garanterad att få jobba regelbundet i några månader framöver för en arbetskollega som är sjukskriven, sen väl när hon kommer tillbaka så är de dags för en annan att vara sjukskriven, ljuvligt för mig.. money money!

Vi vill också säga bye bye SNÖ och hello SOLEN och VÅREN! Kom igen nu!

Ruset man får när man inser att de är ömsesidigt


Ursäktar stjärnan men gjorde nått knasigt med underläppen vilket inte var snyggt..



Positiv motivation för träningen! Tränade mycket kondition igår på gymmet! Försökte variera mig så fort jag började tycka de var tråkigt så blev kvar där i 2 tim..

Kände inte av någon träningsvärk tidigare men nu börjar den smyga sig på.. ska ta fram löpardojjorna och ut i det fina vädret snart. Ska bli skönt, lite musik, sol och bra väglag och det är perfekt! ;)


Beach 2011 ett nöje eller rena pesten!?

Jaa då var de dags att ta tag i träningen ordentligen om man ska hinna med att vara redo inför stranden nu i sommar. Behöver en hel del trim på kroppen, men med den nya inställningen jag fått nu ska så jag nog klara det. De man behöver är ju ett mål och är man alltid medveten så är inget omöjligt!


Jag vill att mitt beach 2011 ska vara mer än ett nöje, det ska vara en njutning!


Detta är min utgångspunkt.. de råder ju ingen tvekan om att man har en del kurvor.. de vill jag såklart ha kvar. De är väl mest att känna sig lite mer trimmad.


Förbättring

Jag skulle vilja förklara.. men ibland är de svårt att sätta ord på saker och ting. Ibland är man ledsen och ibland är man glad för egentligen ingen anledning.


Allt handlar väl om hur man tänker.. och i vissa stunder måste man tillåta sig själv att grubbla, fundera och vara ledsen.

Igår fick jag ännu en tankeställare då jag försatte mig i en situation då jag inte trivdes med mig själv. Det ända man kan göra nu är att göra nått åt saken!




Vissa saker är för bra för att ändra på.



I fredags vart de bastubad och lite förfest hos Lönn. Riktigt trevlig, jag och Jennie drog hem när de väl var dags för de andra att dra ut på krogen.
I lördags åkte vi till Karlstad och besökte Jennies syster och hennes familj, vi var och badade med Nichole och myste senare framför Melodifestivalen med tacos. Idag var de slappdag och kom nyss hem.. Är toooktrött nu. Var en relativ lugn helg men är tröttare än någonsin.




MelinaNichole, de små chramtrollen!

Du sträcker dig.. och når... nästan.

Det är så synd när man går och drömmer om saker man vet man aldrig kan få...
och när man drömmer om saker man är för lat för att göra nått åt.

Varför bara inte göra det man kan och sluta grubbla över saker man aldrig kan förändra!



Fascinerande!

What If

Oj här har det varit torrt ett tag såg jag... de är ju INTE OKEJ! ;)

Tänkte iaf uppdatera med lite bilder från helgen då vi var på kryssning.. vilket var en hård helg men samt sjuukt rolig!

En del bilder får vi väl bjuda på... jaa men kan ju inte vara snygg jämt ;)







Dagen efter...


If i only could lead you the way

Igår var jag i fixar taget här hemma, städade mitt sovrum och tvättade lakan och kläder. Hann med lite fika med de två underbara Judith och Linda. Kikade förbi Tuna Park ännu en gång, hittade ett par svart byxor.

Igårkväll så färgade jag håret och körde en ansiktsmask, skönt! Idag får de bli lite mer tvättande, ska städa lite till. Tänkte också göra lite nagelvård.
Ibland behöver man göra lite egenvård, de mår man bra av!



Pojkar och flickor, denna bjuder jag på ;)
haha.


Tänkte också visa en ny kavaj jag köpt som jag tyckte var lite speciell :)


Du hittar mig någonstans där mitt i

Through strength, I found love.




In time I find myself in happiness..



Kortfattat nu jag vet... men kan säga såhär att jag känner ett glädjerus. Det är lättare att andas för tillfället, allt är inte lika grått, kallt och ruskigt längre på något sätt! :D


Livet i färger



Glöm inte bort att andas in alla intryck bara för att du inte kan se vårens tecken riktigt än,
älska för att du vill.. inte för att du måste!

Take a bite of my heart tonight

Ja ibland är det bra att lämna drömmarna land... för att senare längta och vilja återvända! Suktan, förväntan och längtan!



RSS 2.0