Söndershoppad...

Jaa nu är man nyligen hemkommen från en heldag med shopping. Var på stan från halv 11 idag med Issa och Fia, Tine och Emma var med en sväng också. Handlade en hel del, så nu känns det riktigt skönt. Var en massa saker som jag behövde rejält mycket, några tusenlappar fattigare men det kostar att leva på topp. Hann med en lunch på Strömsholmen i solen också, köpte med oss mat och Issas pojke Rikard kom och gjorde oss sällskap. Mys i solen! Jag kände att det var dags att dra sig när klockan blev 17 och mamma slutade jobbet, men för att då ta bilen med henne till Tuna direkt... Upp med plånboken igen. Anlände hemma efter 19, och då var jag helt slut vill jag lova. Mina fötter värker och huvudet är en aning segt. Så nu blir det snart sängen, upp imorgon för att plocka fram plånboken... igen- frisören! ;)



Längtar otroligt tills på lördag då jag ska på sexparty hos Fia- käk, dildos och tjejsnack! Kan det bli bättre!? haha.
Nästa helg blir det också drag, maskerad/tjejmiddag/födelsedagsfest i Stenby för Sandra, kommer bli kaaaanonKUL!

Lovande

Ja fick ett samtal för några tim sen, fick veta att man i slutet av veckan är stadsbo igen. Ska blir så jäkla skönt! Så imorgon blir det att tvätta och packa, kolla så man får med sig allt man behöver! Ska bli så sjukt mysigt, skönt och så jäkla roligt framförallt!

Denna vecka vill/ska jag göra en massa, imorgon blir det som sagt hemmadag, tvätta osv. På torsdag blir det stan med tjejerna, flänga runt och göra en massa ärenden. Ihelgen blir det fest med tjejerna, SEXPARTY! Ska bli kul som fasiken! Ska också försöka hinna med att åka ut till elgiganten och kolla lite!

Liver rullar på bra just nu, allt går framåt. Precis som jag vill att det ska!



 Wooop Wooop.


Fotboll, mygg och heta nätter



Mys i Djurgårdsparken i fredags.






Var där en kort stund, blev inte så många bilder tyvärr.

Denna helg har det blivit mkt fotboll, mkt mygg, och vääldigt heta nätter! Som sommaren brukar vara ;)


pleasure

Har haft en galen vecka, riktigt roligt. Man känner i kroppen nu att man lever iaf! Underbara kvällar, varma dagar och trevligt sällskap.


Jag njuter, njuter så mycket jag kan av varenda stund.
Sommaren är på ingång, bara vetskapen av det gör att jag njuter!



And all the bad boys are standing in the shadows, and the good girls are home with broken hearts.



John Mayer - Free Fallin'


Dear John

Kollade nyss på filmen "Dear John" och den var skit bra! Vilken snyftfilm.... Och vilken pudding Channing är, han är min absoluta favorit- har varit länge och kommer nog alltid vara det ;) Mhmmmmmm!








Sucky Sunday!

Igår var det en sådan seg dag att jag nästan bara sova hela dagen. Är helt slutkörd från helgen, sen när man inte gör nått vettigt då blir det bara värre. Och jag som trodde att jag skulle vara piggare idag-nej. Vaknade kl 14 :O och det är fan inte okej! Hoppas nu på mer att göra så man inte rinner bort. Imorgon har jag som tur va planerat in lite saker att göra. Skönt är det också att de som jobbar denna vecka- jobbar bara halv vecka! Lite mera ös här på dagarna förhoppningsvis. Jag hatar att sitta still, vill inte komma in i en svacka igen, då jag bara sover och segar. Nej fyfasiken!

Kanske ska städa mitt rena rum eller kanske tvätta om lite rentvätt bara för att ha något att göra!? Ut och springa av mig detta obehag!?



Typiskt- nu började det regna också...

Förbjudet!

Tack för ihelgen alla, var riktigt trevligt! Och sen måste jag bli bättre på att uppdatera på vardagarna! Har inte så mycket att skriva såhär efter en helg då huvudet kanske inte funkar som det ska. Speciellt inte en söndag som idag.


"En sanning som denna var inget som jag blev förvånad över,
men ändå en sanning som jag hoppades inte var sann."



Fredag!


Kvällens outfit! Kavaj och zebramönstrat linne.


Älskar verkligen mina skor!


Jösses!

Rihanna-Rude Boy

Do you like it boy
I wa-wa-want
What you wa-wa-want
Give it to me baby
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want
Na, na-aaaah

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it (yeah)
Baby, baby (yeah)
Take it, take it (yeah)
Love me, love me (yeahh)



Satt och lyssnade på den här låten, tänkte den är ju skön... Sen lyssnade jag lite extra och började tänka på texten....PORRIGT! ^^


La la la la


RSS 2.0