Let's go

Igår började löpträningen och resan mot målet. Jag och Märta var ute en liten runda igår, vi följer ett program på Runkeeper som ska ta oss ända fram till att orka 1 mil. Spännande, blir jobbiga men roliga veckor framöver. Det här klarar vi tillsammans!
Idag - intervallträning.


6 månader

Här kommer ännu ett helginlägg... Tråkigt, jag vet. Får bättra mig och skriva lite i veckan också. Bara en massa helgmys och dylikt som dyker upp här nu.

Till något annat, nästa fredag alltså den 19:e april har jag och hjärtat varit tillsammans i 6 månader. Tiden har gått otroligt fort, vi kan knappt fatta det. Det har varit underbara 6 månader, och mer ska det bli!

Igår spendera vi kvällen hos mina föräldrar, tacomys, Let's Dance och lite Skavlan. Patrik spela psp med storebror. På Skavlan hörde jag förresten en fantastisk låt, Maria Mena - Fuck you! Helt underbar.

Idag blev det badminton med mina päron igen, riktigt bra tempo och flera bra set. Kul! Ikväll har vi ätit god mat och kollat film, firat de 6 månaderna tillsammans en vecka tidigare då vi båda ska bort på olika håll nästa fredag.

Imorgon tar vi sovmorgon, till eftermiddagen blir det besök hos Robert och Jelena. Blir middag och mys med barnen :)

Fullspäckad och underbar helg med andra ord!!


Åh du efterlängtade helg

Helg igen, otroligt skönt även fast denna vecka var kort efter långledighet! Nyligen hemkommen från svärmor och svärfar, då hon fyller år idag och bjöd på mat och tårta. :) Lika mätt som jag brukar vara när jag kommer därifrån - såmansprickerochvillkräkas.

Nu soffhäng, ska nog kolla nått avsnitt av Game of Thrones innan det blir bingen.

Renoveringen av sovrummet är i stort sett helt klart, nu väntar vi bara på garderobsdörrarna som är iväg på omlackering. Bilder kan möjligtvis dyka upp senare på resultatet! Duktiga har vi varit iaf, och som alltid väntar nya projekt.

30års fest för Helén har vi också hunnit med, förjäkla roligt!!

Idag fick det bli lunch med mina fina damer Fia, Anna och Emma. Såklart var lilla Nico med också! Ni är underbara <3


Längesedan jag uppdaterade nu och då blir det omöjligt att komma ihåg allt, så därför slänger jag upp lite bilder istället på bl.a. promenader i solsken med hjärtat, oväntade presenter också från hjärtat mm.

Trevlig helg!


RSS 2.0