BOOOM

Äääääääntligen fick vi biljetter till SHM!!!!! :D DUNDERlycklig!
 
 
 
 

Take Care

Bara för att inte deppa ihop och vara en bitterf***a så skriver jag om hur galet bra nästa vecka kommer blir, frisören äntligen, fixa naglarna, lite hemligt och bröllop! Whoop Whoop



Värre

Jaha den här dagen vart ju värre än jag trodde... verkligen inget flyt jag och Linnea. Nycklar som missades, fram och tillbaka, dyngsura av spöregn, cykel glömd och en jävla massa stress.
Min bror ringde och sa också att de inte fått tag på biljetter till SHM...de hade loggat in tidigt på Ticnet och satt i kö i en timma men ändå inga biljetter...suck! Jävla skiiitsida!
 
Jag är uppriktigt jäkligt ledsen, hade sett fram emot de riktigt mycket :'( Aldrig varit på nått sånt, och tänkte att jag äntligen skulle kunna denna gång. Hela dagen vart då förstås inte bättre av det.. 
Just nu håller vi alla tummar och tår att vi ska få biljetter till den extra insatta konserten istället. Jag kommer gråta blod om vi inte får komma! :(
 
Trött av besvikelser och stress, snart hoppa isäng och dra täcket över huvudet! Glömma mina problem, för imorgon kommer nya.! 
 
Hoppas ni funnit glädje och framgång i detta äckliga väder idag!

Galeeet

Ser inte fram emot kommande veckan.. men tanke på jobb och va som ska hinnas med!
De andra tre veckorna innan semestern blir desto lugnare- jobbrelaterat iaf... men dödens vecka först... kill me, kill me now!
 
 
Midsommarfirandet vart kanon, mina fina <3
 
 
Slöösöndag idag minst sagt, dags för sängen snart... om jag kan sova, vilket jag tvivlar starkt på!
Just nu poppar jag och försöker tagga med lite Marilyn Manson, ställer in mig på de som kommer!
 
 
Bara att köra va ;)
 
 
En gammal låt som inte går att skippa innan sängen Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall! Nostalgi!

Harmoni

Dagen har varit suverän, har gjort en del ärenden och fått vissa saker gjorda. Vilket gick mycket bättre än vad jag trodde, va bra de känns!

Imorgon blir de upp tidigt och fixa lite jobb grejer, för att sedan åka och steka vid en pool. Till kvällen har jag mer att göra, förberedelser för midsommar och OM jag hinner ska jag kolla fotboll!

Jag och mamma gjorde nyss de vi gör bäst- dansade arslet av oss till en bra låt i vardagsrummet, såklart i reklampausen till SO YOU THINK YOU CAN DANCE. Älska oss! Haha.

Önskar alla en GLAD MIDSOMMAR! :D



Inte glad att bloggappen inte funkar... aaaah!

Hmm

Jag älskar när man vaknar skräckslagen tidigt av en mardröm.. Sedan somnar om och sover bort i stort sett hela dagen....

Vaknade också och såg ut som ett monster.. Tidig sommar och jag får alltid en hemsk vagel i ögat. Mina ögon klarar inte av all pollen som snurrar runt. Vänster öga är nu alltså svullet och jag ser misshandlad ut.. Yäääy!


Too much of the good stuff

Utgång igår. Inte alls bakis idag men ändå fast besluten att hålla mig på de torra ett tag..!

See ya!


SVERIGE!

Grillat, fotboll och kvällsol. Förjäkla bra!


Då kör vi då!


Whistle baby

Ba lever rövare... Ibland gör man dumma saker. Saker man skulle göra ogjorda om man fick chansen! Tyvärr funkar ju inte det, nu vet du ju iaf att du aldrig gör om det igen ;) Man lär sig av alla upplevelser!


Semester -dec 2011.. ❤


Tystnad, tagning, explosion!

Söndags skrivande som vanligt!

Helgen har varit super, dock med lite kollision men som nu förhoppningsvis är löst! Ingen spännande helg utan kaos, eller!?
Nu blir de dock lugnt ett tag, snart semester så man får ju spara sig ;)

God mat, ljuvliga drinkar och glatt sällskap har iaf övervägt allt negativt denna helg!

Nu är de soffläge och EM!

Veckan som står vid dörren kommer bestå av träning, genomgång på jobbet och lite annat. Hareeeee!

 


Forever Young

Skit dag!

Stressat i stort sett hela dagen, sovit dåligt, upp vid 5 sen bara köra! Ingen mat förens vid 15.. Helt slut, huvudvärk och svin hungrig! Men du, nu är de ju fredag så varför klaga ;) Nya nails och lite "ledigt" nästa vecka! Party med tjejerna imorgon! Hoppas på sol och en kall i kvällsolen!


Peppad inför jobb strax innan 6 imorse!

Naglar'

 


Känslan du får när du hör en låt som rör ditt inre


Smack

Puss på dig!
New Radicals - You Get What You Give
Ingen som har en lägenhet i sthlm till övers? Jag känner att de börjar bli dags och jag har inget att förlora nu!

Black heart!

Härliga måndag, regniga måndag, trötta måndag, lååånga måndag.. Men snart är du förbi och tisdag är här... Sen lediga onsdag, långa torsdag, sen långa fredag! Äntligen helg!!!


RSS 2.0