.


Bränna pengar!

Jobb, nagelfix och shopping idag!

Lite småkrafs och den nya färgen på naglarna! :)


Feel, live and dont regret.

Känslan du vill förklara men inte kan. Jag vill ha dig mitt liv, som den vän du är. Du gör mig glad. Du ser mig som nått annat. Du betyder mer än du tror, och på ett annat sätt än de lilla du tror. Jag vill vara med dig mer än du kan. Umgås, skratta, och bara vara. Dela de som vänner gör.
De är synd att du inte har den tiden för mig. Eller vill lägga på mig. Jag tror att jag skulle kunna ge dig mkt, precis som du skulle ge mig lika mkt.
Kanske patetiskt jag vet, jag vill bara att du ska se mig i ett annat ljus..


Söndag

Pappa- Du kommer hitta nån kille som du vill dela ditt liv med.
Jag- Nee, nja, de är svårt. Du vet ju hur jag är.. Kommer säkert bli ensamstående..
Pappa- Eller är de en tjej kanske?
Jag- Haha, men nej!
Pappa- Ne de förstås, du vill ha nån med handtag...! *fnissar*


Söndagsprat i alls sin prakt. Här är vi inte blyga iaf ;)


Kantarell

Träna, träna träna! Fick bli ett lugnt men ändå genomgående pass igår. Känns idag :)

Efter jobbet idag blir det svampplockning med mamma sen en härlig löprunda på det :)
Ju mer man rör sig desto piggare blir man, så är de ju ;)


ZzZzZzzzZzz

Snaaark!

Hyffsad lugn helg, iväg på lite festligheter men dock en helt vit helg. Så jäkla skönt! Idag har jag haft besök av Sofia och Märta. Sen åkte jag och Märta till stenby för att mysa med Sophia med familj. Super! 

Nu ligger jag halvdöd i soffan och bara väntar på att klockan ska bli läggdags..

Imorgon börjar rutinen igen, jobb och träning. Nu kör vi ;)


Still dreaming

Full fart som vanligt, jobb först förstås! Ärenden på stan, hem för hårdkörning med träning! Härlig löpträning och några lyft med skivstången! Dusch, disk, mat, lite läsning i solen.. Puh!

Nu har jag sån träningsvärk att jag knappt kan röra mig, jag piper patetiskt ynkligt så fort jag ska röra mig eller ställa mig upp... Haha.

Tänkte försöka släpa mig upp till sängen strax, ett ben i taget! God natt!


Shape it up

Nu ska de trimmas.. försöka iaf! Ändra om kosten och röra på mig extra! Allt sladdrig ska bort, och bli lite mer fast. Allt för ett hälsosammare liv!
Det är härligt att svettas!


Waaanties

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill haaaa! Endast ett klick bort.... Aahh. Hejdar mig.. Hmm kan nån snäll jäkel typ bara ge mig dom!? Please


Aaatchooo

Haft en lugn dag idag! Lite OS, klippt brorsan sen hade jag mina söta bönor Fia och Sassa på besök! De tog med sig två filmer och lite popcorn! Mysigt!

Just nu känner jag mig jätte dålig, en förkylning verkar de som. Som man alltid gör så känner man sig varm och extra snorig när de precis bryter ut. Jag kan inte sluta nysa... Ögonen är röda och irriterade, halsen kliar. Åh va jag älskar att de här händer på slutet på semestern... Skjut mig!
Dock är de otroligt skönt med en vit lördag! ;)


Fokus

På måndag gäller det, då drar jobbet igång och likaså träningen. Smygkör igång träningen för att allt ska flyta ihop på bästa sätt. De är mycket som kommer fylla mina vardagar, förhoppningsvis så är de en bra start på allt som kommer!


Nyttig dag

Uppe med tuppen imorse, ärenden i ett kör. Upphämtad av Märta vid lunch, fick träffa mina söta sommarjobbare på deras sista vecka på jobbet. Innan de är dags för mig att återvända... puh! Sen ner på stan, sen prommis till Sassa. En filt i solen, fnitter och mys. Iväg igen för andra saker, sen upphämtad för kalas! Fina Lina som bjöd på kaka och kaffe! De rullar på nu ;) Alltid roligt att dra i storkussens hår, hårt också för den delen! ;)

 


Sommar paradis

Igår körde vi på roliga, ikväll kör vi på kanon! Igår vart jag mer än rolig, hoppas jag inte blir mer än kanon ikväll!


Woooopiiidooo

Längesen jag var på så bra humör :D och morgondagen kommer bli minst lika braaaaaaa!


Göteborg i bilder

 
will.i.am-this is love

!

Haha


RSS 2.0