♪♫♪♫♪♫

Eenie Meenie



If We Ever Meet Again


Bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Molnen lättar och solen tittar fram!

Nudu, nu jäklar börjar allt ordna upp sig. Resor är bokade för i sommar, jobb tills dess och i sommar är fixat. Fester i sikte och allt känns väldigt bra just nu! Körkortet är förhoppningsvis snart mitt, det går fort ;)

Livet tar oväntade vägar, men i slutändan har man hittat rätt väg. Jag tror på ödet!



Kick back and relax ;)


Do You Remember

Jag skulle ljuga om jag säger att jag glömt. Men jag skulle också ljuga om jag sa att det gör lika ont fortfarande. Det har varit en erfarenhet som jag aldrig glömmer, den fick mig att växa enormt.

Sometimes you have to let a piece of you go,
 to get a new and lovely one! Update is necessary.


Imorgon blir det en tripp med Amanda till Västerås, ska till Ikea men man vet aldrig vart vi hamnar. Sen ska jag till Jennie och sova över natten. Prata och bara vara-myyys! ;)



Gotlands resan är nu bokad också, WOOHOOO :D En stor och härlig stuga nära Toftastrand står och väntar på oss partyglada brudar vecka 28. Jag lääääängtar!


It All Begins With Love

Ibland kommer klumpen i magen,
klumpen som innehåller allt som en gång var.
 I ett svep så kan klumpen vara borta,
 då kommer ruset,
ruset som innehåller det som komma skall!


Trapped in the middle.


Åhh det är när man hittar sådana här bilder som gör mig SÅÅÅ sugen på att bli blond igen!


Glädjen tar över, men besvikelsen hänger kvar ett tag till.

Jadu, jag önskar jag uppdaterat mera nu efter de här två stora och minnesvärda helgerna.

Förra helgen var vi ju då i Västerås och Sthlm, det blev jag Amanda, Emma och Jennie S som åkte till slut. Efter halva resan så ramlade två av dom bort. De blev för mycket helt enkelt efter första dagens festande. Efter mycket om och men så åkte jag och Amanda vidare iallafall. Och såhär efter så kommer jag aldrig ångra det, hade en kanonkväll. En som jag kommer minnas resten av mitt liv, det var en sådan dag man ler av när man tänker på den.♥

Denna helg som varit har vart helt suverän också, i fredags så skulle det bli en lugn kväll. Men efter ett snabbt samtal från Amanda så satt man i bilen på väg in till stan. Vi drog till i Centro och satt där och myste, det började krypa i oss alla så självklart vart det Harrys en sväng. Blev bjudna på dricka så kunde inte bli bättre :) Blev hemskjutsad efter av Amanda, skönt!

I lördags vaknade jag av solen sken in på mig genom fönstret, jag kände värmen, då visste jag att det skulle bli en bra dag!
Klockan 15 var jag redan hos Jennie för att dricka mitt första glas vin för kvällen. Vi lagade god mat och fantiserade om hur resten av kvällen skulle bli. Som vi kände då, så kunde den inte bli sämre än kanon. Och som vi ville och trodde så blev den självklart helt kanon, kanske för mycket dricka dock. haha.

Har också diskuterat hur det blir i sommar med tjejerna, och förra veckan så träffades några av oss och bestämde oss för att vecka 28 blir det Gotland för oss. Nu hoppas man bara på att så många som möjligt kan hänga på!


Allt som jag upplevt den senaste tiden har gjort min verklighet större, alla ploblem har blivit så små och obetydliga. Vi är så små i denna stora värld. Jag vill göra det mesta av allt.
Jag älskar att vrida på ljudet, ljudet av någon knasig låt som man inte fattar något av, men som rycker tag i en, en knasig låt som får en att känna det där annorlunda. Lyssna på denna knasiga låt, titta ut igenom fönstret, kolla på molnens väg över den blå och fina himlen. Njuta.♥

loveitloveitloveitloveit


Videon stämmer tyvärr inte, men låten är ju såååbra!


Så nära, men ändå så långt borta..

Helgen som varit har vart helt knasig! Körde en tvådagars och det känns nu kan jag lova.. Har kommit underfund med att om man är riktigt borta så går det att slockna hursomhelst och vartsomhelst. Att sitta raklång i en soffa och sova måste ju vara det "bästa" som finns! Det rekommenderas ;)

Meeen inte skräms man för det inte, ihelgen blir det på't igen då! Då drar vi till Västerås på fredag för att parta och sova på hotell, sen på lördag bär det av till den stora ståtliga staden Stockholm för nya äventyr! Önska oss lycka till ;)  


Jag ska inte ångra nått jag gjort,
 jag kommer bara ångra mig om jag inte gjorde det.
Nu kan jag, så nu ska jag.




RSS 2.0