Detaljer

Åh va de är roligt att fixa och få lite detaljer ibland! "Pimpat" mitt egna nitmönster på ett par jeansshorts, fått fjädrar i håret av söta Frida, sen har fina Josephine gett mig lite färg på naglarna igen!


Andas in, andas ut

Ingen söndags ångest idag inte, ledig minst en vecka till! Hoppas på sol så man kan få ut och steka lite! Nu tacos och OS! ;)


Silly Boy - Eva Simmons

Den där vänliga tonen och omtanken är nog borta nu! Vänskap skulle de vara, men vart är respekten!? Det ska vara ömsesidigt, både omtanken och respekten. Jag ska ha den respekten jag förtjänar! Så nu är jag fan arg! Jag klarar mig utan din dryga attityd och din arroganta sida till mig. Du tog mig för givet för sista gången!


Maroon 5 - One More Night

Svänger mina bleka, viftar på höfterna och myspackar!


Lullaby

På bröllop är de obligatoriskt att ta syskonbild! <3 Lillebror, jag och storebror!


Tick tack

Nu är de nedräkning som gäller! Bara lite sömn på de här, en arbetsdag kvar sen äntligen semester!!!!!!! Några öl imorgon och de kan inte börja bättre! Kommer tänka på er som ska fortsätta jobba, komma ihåg hur jag haft de tidigare år.. Verkligen njuta av de dagar jag fått denna sommar! Jag bjuder på några busbilder på mig och kusin Gabbe (7år) från förra helgen, vad kul man kan ha med en kamera...!


Goa gubbar

Snart redan onsdag och den här veckan får mer än gärna bara seeegla förbi! På fredag blir de afterwork med några av brudarna från jobbet! Jag ska fira min semester och dom förmodligen att det äntligen blir lite lugn och ro på jobbet ;) Har gått som en dans att jobba denna sommar, eller nja nu tog jag i kanske... Första veckan var värre än pesten, de andra har rullat på bra! Den här veckan slår allt! Sen att man har ögongodis på jobbet gör ju inte saken värre direkt.. Eller hur Linnea!? ;) Snart är vi där brudar, med en massa goa gubbar, alkohol, bad och förhoppningsvis soliga dagar!


Tips

Ett måste för dig som har rött hår är ju en bra färginpackning! Som många andra färger så tappar färgen sin glans väldigt fort! Med rött hår kan de gärna se väldigt "dassigt" och tråkigt ut. Håret tappar de där intensiva röda tonerna och kan se brunt ut. Jag färgar ju mitt hår med intensiv röd hårfärg, och har kört länge med färgen - mahogny nr 556 på inpackningen. Idag testade jag en ljusare färg nämligen purple red nr 500. Den gav en mer varmare färg åt håret, som sagt mer åt de lila hållet än åt de kanske orange/röda. Jag blev riktigt nöjd iaf, så de är bara prova sig fram för bästa möjliga resultat för en själv :)


Some Nights

Lördagen började med ett mysigt kalas hos storebror som blev hela 29 år! Lördagskvällen var helt perfekt, först mys hos Fia med henne Sassa och Jennie. Sen en uteservering med en massa gott sällskap. Inga förväntningar att leva upp till, vilket alltid är de bästa! Vi har alltid så roligt ihop, de gör ju då att jag längtar ännu mer till Göteborg! En vecka kvar att jobba innan jag går på semester! Jag är så glad, så lycklig för de som kommer de här året! De kommer bli AWESOME!


Knega

Fredag och jag har bara slappat hela kvällen... Snart slocknar mina trötta svidande små blå.. Imorgon blir de rejäl sovmorgon, då de ska samlas ihop energi för den sista veckan innan semestern! Wooonderbaaar! Imorgon blir de klackarna i taket! Uppvärmning för Gbg så att säga ;) Knasigt, godnatt! (K)


Moment

Den otroliga irritationen som uppstår när du skickar iväg ett sms men får inget svar... Why bother anyway!? De här med att bry sig allmänt existerar inte!


Heart Skips A Beat

Snart onsdag avklarad, dagarna bara flyger förbi och semestern är snart här!
Kommer bli G-R-Y-M-T!!!!

Soooolen skiner nu också, såååja!

Idag fyller min bror och min goda vän Johan år, grattis boys <3

Träningen tas tag imorgon på allvar igen, då de har slackats lite de senaste dagarna! Hujedamej!

 
 
 LOVELOVELOVELOVELOVE MY RED HAIR!

Mooooot sängen

Nej nu du blev de sent idag... hopp i dusch och direkt till krubban! Jaa hoppsan så tokigt de kan gå ibland ;) Nattiiiiiii!

Mitt år

Har massa fina planer denna vecka och långt framöver! Bröllop ihelgen så mycket som ska hinnas med. Iiih spännande!

Tre veckor till semester, Göteborg i slutet på månaden, å-festen, the Voice festivalen!?, SHM i november, 50 års fest, solresa med Sassis... Och mycket mycket mer ;) Hoppas ni också kommer ha lika kul som jag! :D


PUSSSS

RSS 2.0